Accidentul mortal de la Coratim, provocat de milionarul Dumitras FILMAT de camerele VIDEO


Patronul firmei Coratim, Daniel Dumitras, se afla cu SUV - ul său la 2 metri de bărbatul care traversa trecerea de pietoni regulamentar, urcându-se practic peste el. Lângă victimă se mai afla un alt pieton, care a scăpat ca prin urechile acului. 

Daniel Dumitras avea vizibilitate maximă în momentul în care a virat stânga și niciun alt autoturism nu i-a obturat vederea. Cel mai probabil șoferul s-a uitat în dreapta și a demarat în trombă.

A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile erau întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator. 

După impact, SUV -ul a mai mers 3 -4 metri, iar victima a fost practic strivită. 

Poliția susține că milionarul Daniel Dumitras s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Permisul a fost reținut în vederea anulării.

Comentarii Facebook