Mesaj adresat ”onoratului domn primar Emil Boc”. Parcarea de pe strada Hermann Oberth creează CONFUZIE


Fostul jurnalist Ion Novăcescu reclamă într-o scrisoare adresată primarului Emil Boc modul confuz în care este reglementată parcarea pe strada Hermann Oberth, din centrul orașului.

Rugăminte publică adresată onoratului domn primar Emil Boc

Stimate domnule primar!

Vă rog să dați o dispoziție pentru reglementarea precisă a spațiului de pe str. Hermann Oberth (relevat în foto de mai jos).

Acest spațiu, în conformitate cu marcajul trasat de Primărie, este considerat de către șoferi a fi un spațiu destinat parcării. Marcajul parcării permite staționarea mașinilor inclusiv pe trotuar. Așa cum relevă și fotografia surprinsă astăzi, nu există un indicator care să interzică parcarea.

În conformitate cu optica Poliției Locale, însă, acest spațiu nu este parcare și, în consecință, cei care parchează sunt amendați”, a scris Novăcescu.

Acesta spune că zilnic se duc războaie între clujenii care parchează și polițiștii locali. ”Cu regret vă informez, domnule primar, că zilnic se petrec scenete emoționante pe această străduță, a căror protagoniști sunt vigilenții și rapizii polițiști ai Primăriei și șoferii.

De fiecare dată. aceste implacabile conexiuni emoționale, generate de lipsa reglementării precise, au o singură finalitate.

Tristă.

E vorba, în primul rând, de măcinarea nervilor colegilor dumneavoastră.

Cărora nu le face nici o plăcere să amendeze, ci să îndrume și să protejeze. În plus, doamnele și domnișoarele polițiste locale chiar nu-și doresc să îndure emoțiile negative ale celor amendați, făcând astfel riduri și tensiune.

Tristă e și senzația pentru șoferi.

Mulți considerând că astfel sunt ademeniți de către Primărie într-o capcană, într-un mod premeditat.

Ori, o asemenea ipoteză este, clar, departe de concepția domniei voastre care militați, în permanență, pentru atenționare și informare și abia după aceea pentru amendare.

Iată de ce, stimate domnule primar, vă solicit, respectuos, să curmați această stare de lucruri nefirească și să readuceți armonia și buna înțelegere în acest spațiu dereglat și tensionat al Clujului”.


Comentarii Facebook