Medicul clujean Ionel Mircu a declarat apt un bărbat din punct de vedere ginecologic. Acum a JIGNIT un pacient cu cancer

 

Medicul clujean Ionel Mircu, cel care l-a făcut nesimțit pe un pacient bolnav de cancer, a mai fost cercetat pentru că l-a declarat apt pe un bărbat din punct de vedere ginecologic pentru susţinerea examenului pentru permisul auto.

 

Ionel Mircu a fost cercetat de poliţişti în 2008 pentru că a semnat şi a parafat toate rubricile unui formular medical necesar pentru înscrierea la examenul auto.

 

Ionel Mircu este medic specialist medicină generală şi l-a declarat apt pe Claudiu Hontilă chiar şi din punct de vedere ginecologic pentru a obține permisul auto. Medicul a fost cercetat de Poliție, dar procurorii nu i-au dat neînceperea umăririi penale.

 

Președintele Colegiului Medicilor Cluj, Aurel Bizo, a declarat că ”în 2008, la acel caz cu permisul de conducere, a fost sesizată Poliția, care a făcut ancheta. Poate că atunci a fost o eroare, o scăpare. Acum, însă, în cazul acestui SMS trimis pacientului cu cancer, este o uriașă scăpare a medicului”, a declarat Ioan Bizo.

 

Este vorba despre un SMS trimis în luna martie unui pacient cu cancer pe creier: ”Consideră toate concediile si ajutoarele acordate tie si nevestei un cadou. Ai atât de puțin timp să te mai bucuri de viață. PS. Hai pa, nesimțitule”, i-a scris medicul de familie clujean, Ionel Mircu, pacientului bolnav.

 

Președintele Colegiului Medicilor Cluj, Aurel Bizo, a spus că în dimineața zilei de joi, 11 aprilie, va fi demarată anchetă în acest caz, în cadrul căreia vor fi audiați pacientul și medicul. ”Vom propune apoi sancțiunile Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Cluj, fiind un caz grav. Medicul trebuia să trateze altfel un caz atât de delicat”, a spus Bizo.

 

Mesajul unui medic clujean către un pacient cu cancer: ”Ai atât de puțin timp să te mai bucuri de viață. PS. Hai pa, nesimțitule”

Comentarii Facebook