Medicii de la Institutul Inimii Cluj, atacați cu un cuțit de un pacient - EXCLUSIV

 

Medicii de la Insitutul Inimii din Cluj-Napoca au fost amenințați cu un cuțit, sâmbătă seara, de un pacient recalcitrant.

 

Un pacient de 69 de ani s-a prezentat sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, la serviciul de urgență al Institutului Inimii din Cluj. Surse medicale precizează că pacientul a fost investigat și i s-a oferit un medicament, pe care acesta a refuzat să-l ia. ”La insistența medicului, bărbatul a scos din buzunar un cuțit și toată lumea a fugit din cabinet”, precizează sursa citată.

 

Paznicii s-au pierdut cu firea, asistentele fiind cele care l-au pus la punct pe agresor și au sunat la 112. Un echipaj de poliție a ajuns rapid la Institut, fiind chiar ”mascații” de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), aflați în patrulare în zonă.

 

Paznicul Institutului a spus, sâmbătă seara, că nu a fost niciun incident. ”S-a făcut numai un transport de pacient la Psihiatrie. Sunați la purtătorul de cuvânt al spitalului”, a afirmat acesta, sâmbătă seara.

 

Poliția a fost sesizata la 22.58, despre faptul că la o unitate medicală din centrul municipiului Cluj-Napoca se află un bărbat recalcitrant. A intervenit o patrulă de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Ei se aflau în zonă și au intervenit, fiind mai aproape.  

 

Când au ajuns lucrurile se calmaseră, dar asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor de mici dimensiuni. Acesta a fost transportat la Psihiatrie”, a declarat pentru Știri de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Conform verificărilor, scandalul a izbucnit după ce bărbatul a refuzat să își ia medicația, fiind probabil și sub influența băuturilor alcoolice. 

Comentarii Facebook