Miercuri 24 Aprilie

Un medic clujean, care si-ar fi facut vaccin contra gripei AH1N1, a murit in propria casa

Medicul Mihai Constantin, in varsta de 34 de ani, care lucra la cabinetul medical din comuna Alunis, a murit in propria locuinta, dupa ce in cursul zilei de vineri si-ar fi  administrat vaccinul impotriva gripei noi, de tip AH1N1.



"Asa umbla zvonul in comuna ca si-a administrat singur acest vaccin pentru gripa porcina, dar este doar un zvon. Nu este nimic confirmat. A plecat acasa vinerea trecuta si nu a mai venit la dispensat. Am aflat ca a murit si ca se banuieste ca ar fi din cauza vaccinului pe care si l-a administrat singur vinerea trecuta", au declarat pentru Stiri de Cluj.ro, reprezentantii primariei Alunis.



Reprezentantii primariei din comuna Alunis au confirmat pentru Stiri de Cluj.ro ca medicul a vaccinat mai multe persoane din localitate in cursul zilei de vineri.

Medicul Mihai Constantin facea naveta zilnic in comuna Alunis, asa ca vineri seara dupa terminarea programului s-a indreptat spre locuinta din Cluj-Napoca. Decesul lui a fost confirmat sambata, iar corpul neansufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala.

Directorul Adjunct al DSP Cluj, doctorul Mihai Moisescu, a declarat pentru Stiri de Cluj. ro ca "dr Mihai Constantin a decedat in somn, in urma unui infarct miocardic si nu exista nici o legatura intre vaccinul administrat si deces".

Comentarii Facebook