MBA-ul copiilor a venit la Cluj! (P)


Povestea cursurilor Clever children oferite de Lifenasium la Cluj incepe cu un research. Ca orice mama care isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul ei, Monica Dragu-Covriga cauta o alternativa de educatie pentru fiul sau.

A descoperit cursurile CLEVER children, dedicate copiilor intre 6 si 13 ani. I-a placut conceptul din spatele acestora- o serie de cursuri extra-scolare care se pliaza pe tematica de interes pentru adulti, inclusiv pe etapele MBA-ului pentru adulti, concepute insa special pentru copii- i-a contactat pe initiatorii programului si astfel a luat nastere prima franciza romaneasca de training pentru copii la Cluj.
 
Programul completeaza portofoliul educational al copiilor elevilor** si urmareste sa ii invete pe acestia, prin joc, cum sa se comporte confortabil si elegant intr-o situatie cunoscuta sau complet noua (in calatorii, la masa, in diverse situatii sociale), sa ii ajute sa se si descopere si sa-si dezvolte propria personalitate, sa contribuie la formarea lor personala si sociala.

Toate cursurile se desfasoara in limba romana. Un curs este compus din 4, 6 sau 8 lectii saptamanale, cu durata de o ora si 50 de minute fiecare lectie. Ele sunt sustinute de traineri talentati, pasionati si instruiti in formarea profesionala. Copiii sunt antrenati in activitati care au ca scop dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa, a abilitatilor de comunicare si relationare interpersonala.

Peste 1500 de copii din intreaga tara au beneficiat de cursurile CLEVER children

CLEVER children este un concept nou de training care se adreseaza copiilor de gradinita, scoala generala si tinerilor de liceu. Lifenasium a achizitionat aceasta franciza si a acreditat centrul de la Cluj si trainerii proprii pentru a pune la dispozitie si copiilor de aici aceste cursuri complementare de educatiei formalea si familialea. Aceste programe de training pentru copii sunt unice pe piata de profil din Romania.

Portile centrului au fost deschise copiilor, micilor cursanti incepand cu data de 25 februarie 2012, sambata dimineata, in salile de conferinta de la Univers T (langa Iulius Mall).

Toate cursurile Clever children sunt accesibile la Cluj; pentru acest an scolar oferta Lifenasium pune la dispozitia copiilor clujeni urmatoarele cursuri:
-NLP Training for Succesfull Kids, curs de atitudine, comportament si limbaj  votat de catre parinti "Cel mai popular training al anului 2011
-Lectii de maniere elegante pentru copii - curs de bune maniere
-MBA-ul copiilor CLEVER - prima diplomaa MBA pentru copii
-Public Speaking Superstars - curs de oratorie pentru copii
-GO Game for CLEVER kids - curs de dezvoltarea atentiei si a puterii de concentrare

Pentru a facilita accesul tuturor copiilor la aceste cursuri, Monica Dragu Covriga a conceput initiat proiectul educational "Venim la tine la scoala”, proiect avizat favorabil de catre Inspectoratul Scolar Judetean Cluj. Prin intermediul acestui proiect, scolile partenere Lifenasium beneficiaza de tarife preferentiale pentru elevii lor, burse pentru copii - pe care le pot acorda dupa propriile criterii sociale sau de merit.

**Conform modificarilor din Legea Educatiei Nationale publicata in Monitorul Oficial al Romaaniei din data de 10.01.2011, admiterea la liceu se va face pe baza portofoliului educational al elevului care include totalitatea diplomelor si certificatelor obtinute in urma evaluarii competentelor dobandite sau a participarii la activitati de invatare in contexte de invatare formale, nonformale si informale incepand cu grupa pregatitoare.

Comentarii Facebook