Matusa premierului va fi inmormantata la ora 13.00 in Rachitele. Emil Boc este asteptat sa asiste la ceremonie


Matusa premierului Emil Boc, care a murit luni intr-un accident de circulatie in satul Scrind, va fi inmormantata astazi, la ora 13.00. Premierul ar putea sa asiste la ceremonie.

Emil Boc este asteptat sa ajunga in judetul Cluj si sa se deplaseze spre satul natal. Surse din anturajul premierului au declarat ca aceasta se va duce la inmormantare, dar inca nu este sigur acest lucru. Administratia guvernamentala a trimis o coroana de flori din partea premierului la Rachitele.

Emil Boc va participa de la ora 15.30 la inaugurarea unei gradinite in Cluj-Napoca si inainte de acest eveniment, s-ar putea duce si la inmormantarea matusii sale. Reprezentantii administratiei guvernamentale nu au vrut, insa, sa confirme prezenta lui Emil Boc la Rachitele.

Matusa premierului, Floare Abrudan, in varsta de 74 de ani, a fost accidentata mortal luni seara de un sofer baut, in timp ce se deplasa impreuna cu sora ei spre satul Scrind. Cele doua femei fusesera in vizita la mama premierului in satul rachitele si se duceau acasa. 

Soferul, Viorel Mihut, a fugit de la locul accidentului si s-a ascuns acasa, unde a fost prins cateva ore mai tarziu de politisti. El avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur in aer expirat si a fost retinut pe 29 de zile in baza unui mandat de arestare eliberat de Judecatoria Huedin.

Comentarii Facebook