Miercuri 24 Aprilie

Masuri de ordine la inaugurarea Cluj Arena! Aleea Stadionului va fi inchisa traficului rutier


Inaugurarea stadionului Cluj Arena va fi facuta sub supravegherea politiei, care va asigura ordinea si linistea publica.

"In 1 octombrie a.c., cu ocazia manifestarilor organizate sub egida 'Porti Deschise Cluj Arena' Inspectoratul Judetean de Politie Cluj – Politia municipiului Cluj-Napoca va asigura masurile de mentinere a ordinii si sigurantei publice pe durata acestui eveniment incepand cu ora 10.00. Avand in vedere numarul mare de persoane care vor participa la aceasta activitate, in aceasta perioada politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, in cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca si Politia Locala Cluj-Napoca vor asigura masuri stabilite pentru buna desfasurarea a acestui eveniment", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu Bruja.

Agentii de circulatie vor supraveghea traficul rutier si pietonal in zona centrala, in zona adiacenta stadionului si pe principalele artere de circulatie. Pe Aleea Stadionului, traficul va fi inchis intre orele 10.00 - 24.00.

Comentarii Facebook