Mașinile de gunoi de la Brantner - Vereș blochează traficul. Un șofer care s-a revoltat a fost făcut NETREBNIC - FOTO

 

Mașinile de gunoi aparținând firmei Brantner - Vereș dau bătăi de cap șoferilor din cartierul Gheorgheni și blochează traficul.

 

O serie de fotografii realizate de Sergiu, un cititor Știri de Cluj prezintă situația de pe strada Alverna, din cartierul Gheorgheni, unde mașinile de gunoi lucrează în plină zi, când traficul este mai mare.

 

Imaginile au fost surprinse joi dimineața, în jurul orei 10.30. Gunoiera bloca strada pentru că cei de la Brantner preferă să lucreze ziua, în loc să o facă dimineața devreme. Nu vad de ce nu ridică gunoiul noaptea?”, ne-a scris Sergiu. 

 

În fotografii pot fi văzute mai multe mașini, care s-au tras cum au putut pe partea stângă a drumului, dar cei de la firma de salubritate oricum nu s-au sinchisit să le facă loc. ”Unul dintre șoferi s-a dat jos, dar șoferul l-a luat la mișto și l-a făcut netrebnic. A fost o ceartă și șoferul s-a retras pentru că oricum nu avea cu cine să își pună mintea. După ce au colectat gunoiul și mașinile au fost lăsate să treacă”, a mai spus cititorul Știri de Cluj.

 

Dacă ați surprins un incident care poate reprezenta o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook