Mașina Jandarmeriei Cluj făcută praf în Piața Avram Iancu. A fost aruncată pe trotuar - FOTO


O dubă a Jandarmeriei Cluj a fost lovită în lateral de un alt autoturism în Piața Piața Avram Iancu. Mașina cu jandarmi avea semnelele pornite.

Autospeciala jandarmilor a fost lovită luni seara, în jurul orei 20.40, în Piața Avram Iancu, și proiectată pe trotuar. Din fericire nimeni nu era pe trotuar în acel moment. Din câte se pare duba a fost lovită în lateral de șoferul VW -ului, care avea ceva viteză, pentru că a împins-o până în clădirea Finanțelor publice. 

Au fost suplimentate forțele de la locul accidentului cu un echipaj SAJ. Ocupanții vehiculelor erau ieșiți din acestea, patru persoane vor fi transportate la spital, din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

În jurul orei 20.30 a avut loc un accident între o autospecială a jandarmilor și un autoturism. 

Din primele informații, conducătorul autospecialei ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului amplasat în dreptul Teatrului Național, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice pornite, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca. Urmeaza a se stabili circumstanțele exacte in care s-a produs accidentul”, a precizat Poliția Cluj.

96409372_567166843914116_6600162233303433216_o.jpg

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook