Mașină făcută PRAF la Cluj. A intervenit descarcerarea pentru extragerea unei victime


Pompierii clujeni au intervenit în cursul acestei nopți pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat unui tânăr prins într-o mașină contorsionată, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ocna Dej.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un tânăr încarcerat, în stare de conștiență care prezenta multiple traumatisme. S-a acționat cu echipamentele de descarcerare pentru îndepărtarea caroseriei contorsionate și pentru extragerea tânărului, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, anunță ISU Cluj.

De asemenea, alți doi tineri au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital, de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate.

isu.jpeg

Comentarii Facebook