Duminica 28 Aprilie

Mărturii despre Laura Roșca spuse de un apropiat: ”Trăia pe mal / Avea nevoie de un tată / Mi-a cerut voie să îmi spună “tati”


Un apropiat al Laurei Roșca, artista care a murit înecată pe malul mării, a rupt tăcerea și a vorbit despre acest caz. Laura, pe numele ei de scenă DJ Lalla, era din Turda, județul Cluj, dar s-a stabilit de mult timp la București. 

Confidentul artistei găsite joia trecută fără suflare la malul mării a spus că Laura, cunoscută ca DJ Lalla, a murit înecată. El a precizat că nici nu se pune problema de sinucidere, pentru că aceasta era foarte fericită.

Eu am cunoscut-o pe Lalla anul acesta. Nici nu știu dacă am cunoscut-o, dar pot spune că aveam discuții telefonice în care ea se confesa ca unui părinte. Sunt fără cuvinte în situația asta. Dar sigur nu s-a sinucis.

S-a înecat, părerea mea, la 10 metri de mal prin al treilea val, care a zăpăcit-o. Primul a trântit-o, al 2-le-a a trântit-o și al 3-le-a a aruncat-o pe mal. Trăia pe mal. Dacă era cineva, ar fi salvat-o. Dorea să trăiască si dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, cum spunea ea înainte de emisiune: “Vreau să am un vibe bun”, a declarat bărbatul, la Acces Direct.

Prietenul artistei susține că aceasta intenționa să își cumpere o casă săptămâna viitoare.

Mereu optimistă și pozitivă. De aceea nu cred că s-a sinucis. N-am fost nici iubit cu ea, nici mentor, doar ne-am confesat reciproc. Nu o să spun contextul în care ne-am cunoscut, însă pot spune că era o fată extrem de puternică. Regret… eu sunt cam de-o vârstă cu tatăl ei… ducea lipsa unui tată. Ba chiar m-a rugat s-o las să-mi spună “tati”.

Bogdan Munteanu era managerul ei pentru Tik-Tok. Nicio legătură sexuală, sau gelozie, sau altceva. Ea era pe locul 4 în România pe Tik-Tok, iar Bogdan o manageria. Căutați câți bani avea Lalla strânși!

Era o femeie independentă. Iubitul ei era un medic veterinar care lucra la Glasgow 2 săptămâni, după care venea 2 săptămâni în România. Ei s-au întâlnit în Bergamo ultimul weekend (n.r. înainte să moară ea), urmând să vină marți în România, să-și cumpere casa. Dar s-au certat la Milano. Ea a venit cu o zi mai devreme. Asta e tot ce știu…”, a mai spus bărbatul.

Comentarii Facebook