Luni 26 Septembrie

Marți, ultima şansă a elevilor de a se înscrie la liceu. Foarte mulţi dintre cei nerepartizaţi au medii chiar mari


Informație importantă pentru elevi și părinți. Este ultima șansă pentru cei care au rămas pe dinafară în urma reartizării computerizate de a se mai putea înscrie la liceu. Mii de elevi se află î această situație: unii nu au completat corect fișele de înscriere, alții nu au depus dosarele la timp. 

Marți, 2 august, este ultima șansă a copiilor care au rămas nerepartizați după admiterea computerizată de la Evaluarea Națională de a continua școala. După ce aproape 7.000 de elevi au rămas fără un loc la liceu pentru că nu au completat corect fişele de înscriere, nu s-au prezentat la examen sau nu au depus dosarele la timp, cu toţii au trăit adevărate drame în familie, aşa că acum speră la un loc la liceu. Câţiva dintre ei au chiar medii foarte mari, iar şansele lor de a intra la liceele de top sunt infime.

Bătaie mare pe locurile de la liceele de top

În Cluj ,de exemplu, liceele teoretice mai au aproximativ 300 de locuri libere, față de cei peste o mie de candidaţi rămaşi pe lângă. În rest, mai sunt locuri la liceele unde ultimele medii de intrare au fost de 7 sau 8, plus cele vocaţionale şi profesionale.


Comentarii Facebook