Martea neagra a motociclistilor la Cluj! Doi "bikeri", raniti grav pe Campului si Aurel Vlaicu


Doua accidente grave, in care au fost implicati motociclisti, s-au produs in Cluj-Napoca in cursul zilei de marti. Ambii raniti sunt tineri si au fost internati la UPU Cluj in stare critica.

Primul accident s-a produs pe strada Campului, in cartierul Manastur, in jurul orei 12.30.

"Conducatorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist si l-a lovit. B. Adrian, 31 de ani, a incercat sa vireze la stanga de pe drumul principal si D. Gheorghe, de 42 de ani, nu i-a acordat prioritate. Motociclistul este ranit grav si a fost transportt la spital", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Anca Purdea.

Al doilea motociclist a fost nenorocit in urma unui accident pe strada Aurel Vlaicu. Un motocilist de 18 ani a fost accidentat, in jurul orei 14.30, dupa ce a fost acrosat de o soferita.

Motociclistul circula cu viteza mare si a fost lovit de un autoturism condus de o femeie, care nu s-a asigurat in momentul schimbarii benzii de circulatie.

"Accidentul a avut loc in jurul orei 14.30. Conducatoarea unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers si a intrat in coliziune un motociclist care circula cu viteza. Tanarul de 18 ani a fost ranit grav in urma impactului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Anca Purdea.

Sefii politiei rutiere sunt ingrijorati de aceste accidente si spun ca prezenta agentilor de circulatie va fi suplimentata in trafic.

Comentarii Facebook