Marius Șumudică ar putea semna azi cu CFR Cluj


Marius Șumudică ar urma să semneze cu CFR Cluj și să preia echipa de la Edi Iordănescu. Negocierile se derulează de cinci zile, după ce Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali.

Antrenorul are și o ofertă cu un salariu de 1,5 milioane de euro din Arabia Saudită, dar preferă să revină în campionatul românesc. Oferta CFR Cluj este tentantă, pentru că echipa va juca în preliminariile cupelor europene.

Marius Șumudică ar urma să vină la Cluj cu secunzii Cristi Petre și Gabi Mărgărit și cu preparatorul fizic Ciprian Moscu. 

CFR Cluj joacă pe o carte riscantă, deoarece bugetul echipei este legat de performanțele din preliminariile Champions League. Dacă nu va ajunge în grupe, clujenii vor juca în Europa League.

Noul antrenor va trebui să asambleze rapid o nouă formulă, cu un lot schimbat cu mult în vara aceasta. Dispar mulți jucători aflați la finalul contractelor: Arlauskis, Sandomierski, Vinicius, Ben Youssef, Latovlevici, Luis Aurelio, Hoban, William, Pereira. Achiziții certe: portarul Cristiano, fundașul Bouhenna, mijlocașii Jonathan Rodriguez și Tahiri și extrema Denis Rusu, potrivit gsp.ro.

Comentarii Facebook