Manifestații la Cluj, de Ziua Unirii Principatelor. Are loc o depunere de coroane și defilare



Miercuri se organizează, la Cluj, o serie de evenimente, pentru comemorarea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române.

”Instituţia Prefectului - Judeţul Cluj organizează în cooperare cu Divizia 4 Infanterie „Gemina” miercuri, 24 ianuarie 2018, ora 10.00, la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o ceremonia militară şi religioasă cu ocazia aniversării a 159 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române”, informează reprezentanții Prefecturii.

Ceremonia publică va cuprinde următoarele momente: prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Naţional al României, oficierea serviciului religios, alocuţiunea prefectului judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheş, depuneri de coroane şi jerbe de flori, defilarea gărzii de onoare şi a muzicii militare şi Hora Unirii.

Organizatorii evenimentului solicită înţelegere participanţilor la trafic şi cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca pentru eventualele neplăceri cauzate de restricţionarea circulaţiei pe timpul desfăşurării evenimentelor.

Comentarii Facebook