Mâncare cu viermi la Spitalul de Copii Cluj, de pe strada Moților / UPDATE: Poziția Spitalului - VIDEO


UPDATE

Conducerea Spitalului Clinic de Copii Cluj dă vina pe mama care a reclamat că a primit pateu cu viermi. Aceasta ar fi ținut recipientul în care i s-a pus pateu lângă o pungă cu mere și un vierme a ajuns pe caserolă.

Ca urmare a anchetei interne desfăşurată în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii şi a controlului efectuat de DSP Cluj, precizăm că s-a urmărit trasabilitatea produsului alimentar incriminat (pate de pui) de la depozitul de alimente până la salon. Nu s-au constatat neconformităţi în modul de depozitare al alimentelor. Aspectul conservelor şi igiena oficiului alimentar au fost corespunzătoare. De la bucătărie, alimentul în cauză a fost adus în ambalaj original în oficiul alimentar al secţiei unde a fost porţionat şi distribuit în termen de 15 minute de la deschidere, fără a prezenta urme de degradare. S-a verificat termenul de valabilitate a conservei respective acesta fiind 2023”, se arată în comunicatul Spitalului.

Poziția Spitalului de Copii Cluj, după pateul cu viermi servit unui copil: Recipientul a fost păstrat lângă mere

-----------------------

O mămică ne-a semnalat un caz cât se poate grav la Spitalul de Copii din Cluj, de pe strada Moților.

Sunt o mamica internată la Pediatrie 1, pe Moților, și as vrea să vă relatez un caz foarte grav. Am primit mâncare cu viermi și  goange. 

Având în vedere că sunt internată în spital cu un copil de nici 3 ani, vă rog să faceți public acest caz și să se ia măsuri de urgență. Am primit la cina pateu cu viermi”, ne-a relatat I.D.

Am primit în seara asta (n.red. duminică) la cina o jumătate de pateu și o bucată de unt, iar din pateu a ieșit un vierme. Se poate vedea în filmare”, potrivit sursei citate.

Așa arată sala de așteptare de la UPU Copii din Cluj! E focar de viroze - FOTO

Problemele de la Spitalul de Copii de pe strada Moților se țin lanț. Reclamațiile despre condițiile din spital și modul în care se poartă personalul medical au făcut subiectul mai multor știri, dar nimeni nu face nimic. 

Mămica a spus că va duce pateul la analize. Ea este internată pe etajul 2, salonul 25.

------------------------------

UPDATE

În urma informațiilor conform cărora, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca un părinte, care este internat cu copilul într-una din secțiile spitalului, a reclamat că s-a servit la cină mâncare alterată, Instituția Prefectului anunță că a solicitat Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj să efectueze verificări imediate cu privire la aceste aspecte și să ia măsurile aferente. Rezultatul verificărilor va fi comunicat ulterior.

Comentarii Facebook