Mămicile din Florești nu mai au loc să treacă cu căruciorul pe trotuare din cauza vânzătorilor de flori și petarde: „Vânzările să se facă în piață”


Sărbătorile Pascale aduc nu doar liniște și pace în sufletele credincioșilor. Floreștenii, care trăiesc într-o comună foarte aglomerată, suferă din cauza numărului tot mai mare de vânzători de flori și petarde, care ocupă în aceste zile trotuarele din Florești.

Oamenii se plâng că mămicile cu carucioare, dar și bicicliștii, nu au pe unde să meargă din cauza vânzătorilor ocazionali.

Salutare! Această postare cred că o să fie plină de hate în comentarii, dar asta e. Întreb și eu… oare trotuarele de pe strada Eroilor nu ar putea fi libere pentru trecători, cărucioare cu copii, bicicliști, iar vânzările de flori, petarde etc, să se facă în incinta pieței care are destul spațiu liber? Sau la Roca am văzut ca sunt câteva spații de închiriat unde se poate face florărie și alte minuni care se vând pe trotuarul aglomerat!”, a transmis o floreșteancă.

Este poliție locală care ar trebui să-și facă treaba, dar trebuie să fim mai buni zilele acestea”; „Pentru vânzările de petarde nu-s de acord. Eu prefer să fie autorizate peste tot”; „La asta m-am gândit şi eu… În sfârşit este trotuar, cu bănci chiar, să fie liber pentru circulație sau odihnă pentru cei care avem nevoie…”, au spus și alți locuitori ai comunei. 

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook