Mămicile din Cluj și-au alăptat copiii în Piața Unirii, sâmbătă dimineața - VIDEO

 

Circa 30 de mămici, care susțin alăptatul la sân, s-au adunat în Piața Unirii, sâmbătă dimineața, în cadrul campaniei ”Marea provocare a alăptării 2012”. 

Participantele la această acțiune fac parte din Grupul Mămici de pe Facebook, care numără peste 4.600 de membri.

 

Este o acțiune internațională. A pornit din Canada, dar se întâmplă și ăn State cu scopul de a promova alăptatul ca un act firesc și natural. Mie mi-a plăcut când am auzit de acest eveniment și ne-am decis să îl facem și în Cluj. Se întâmplă și în București și în alte locații din țară. 

 

Există un sprijin foarte puternic către laptele praf, într-un mod evident pentru că este o industrie foarte bună. Din păcate reclamele agresive de la televizor, în care ți se spune că laptele X, marca X, este cel mai bun lapte pentru copilul tău, dar se omite că cel mai bun lapte pentru copilul tău e laptele de mamă, care e gratis și la îndemână”, a declarat Mihaela Bar, reprezentantul Grupului Mămici de pe Facebook. 

 

Mămicile și-a alăptat copiii în public într-o campanie care își propune să demonstreze că laptele de mamă este cel mai bun, iar alăptatul în public este un lucru natural.

Comentarii Facebook