Duminica 28 Aprilie

Mama tinerei din Cluj, care a dispărut, a lansat un apel disperat: ”E nevoie de cât mai multe persoane să o căutăm!”


Sorina Borodi, în vârstă de 26 de ani, a fost dată în urmărire, după ce a dispărut voluntar de acasă, iar familia nu mai poate da de ea. Tânăra a plecat din apartamentul din Cluj-Napoca, unde locuia împreună cu prietenul ei și nu a mai fost văzută.

La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Sorina, în vârstă de 26 de ani, a plecat voluntar, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis Poliția Cluj.

Semnalmente – înălțime aproximativă 1.63 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare blond, forma feței ovală, ochi albaștri.

Aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și o pereche de blugi de culoare albastră, ghete de culoare maro cu șireturi roșii. Aceasta purta un ghiozdan de culoare neagru.

Mama tinerei a lansat un apel către cei care o pot ajuta: ”Sunt o mama disperată care face apel către toți cei care mă puteți ajuta să-mi găsesc fiica. Căutarile reîncep mâine la ora 10. E nevoie de cât mai multe persoane!”.

Deja s-au făcut căutări în zona comunei clujene Gârbău, pentru că în Halta Gârbău este ultimul loc unde telefonul tinerei a transmis ultimul semnal al telefonului mobil. Aceasta s-a urcat în tren în Gara Cluj și se bănuiește că a coborât la Gârbău.

Comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC a ajutat la căutări. ”Joi, 25 ianuarie, de la 10 începem căutarea. Întâlnirea va avea loc în fața Secției de Poliție Gârbau (după localitate din Baciu)”, a spus unul dintre motocicliști.

Conform ultimelor informații, Sorina ar fi coborât din tren în halta Gârbău, marți în jurul amiezii, fiind văzută de săteni mergând spre pădurea de la marginea localității. În acea zonă a fost căutată azi Sorina de autorități, poliție, jandarmi și cunoscuți, dar și de volunatrii de la CERT Transilvania. Căutările vor fi reluate joi dimineața, de la ora 10.

Comentarii Facebook