Mai multe străzi din Cluj, rămase fără apă în urma unei AVARII la rețeaua publică de alimentare cu apă. Când revine apa?


Mai mulți clujeni s-au trezit în această dimineață fără apă curentă la robinete. Se pare că ar fi vorba de o avarie la rețeaua publică de alimentare cu apă, care a necesitat întreruperea furnizării apei potabile pentru mai multe străzi din oraș.

Anunțul făcut public de Compania de Apă Someș S.A. sună în felul următor:

„În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unor AVARII la reţeaua publică de alimentare cu apă, lucrări care necesită intervenție imediată, pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, se întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

Zona/Strada/Lista străzilor afectate:

Str. Romulus Vuia între str. Lemnului și str. Rădăuți;

Str. Costache Negruzzi intersecție cu str. Augustin Bunea; str. Costache Negruzzi; str. Dornei; str. Augustin Bunea; str. Călărașilor între str. Dornei și str. Cetății;

Str. Plevnei;

Str. Unirii întree Aleea Snagov și str. Alexandru Vaida Voievod;

Str. Voroneț; str. Daliei; str. Stânjeneilor; str. Freziei; str. Romaniței; str. Liliacului; str. Oleandrului; str. Cameliei; str. Panseluțelor; str. Gălbenelelor; str. Clopoțeilor; str. Margaretelor; str. Gențianei; str. Sânzienelor; str. Narciselor;

Str. Nicolaee Drăganu între str. Theodor Capidan și str. Trifoiului; str. Dimitrie Paciurea;

Estimare pentru reluarea serviciului: ora 17:00

Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei.

Apariția unei AVARII pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei.

În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”.

Din anunțul dat de către cei de la Someș S.A., se estimează că apa va reveni în jurul orei 17.00, pentru toate străzile vizate.

Comentarii Facebook