”Mai mergeți și cu metroul nu tot cu mașinile” - Bară la bară pe strada Mehedinți spre strada Câmpului - FOTO


Traficul de pe strada Mehedinți din Mănăștur, cea mai populată arteră din cartier, a fost ”sugrumat”, joi dimineața, șoferii circulând bară la bară. Oamenii au început să facă haz de necaz. ”Mai mergeți și cu metroul nu tot cu mașinile”, a comentat cineva la vederea fotografiei.

De ce nu o luați pe centura de ocolire? Sau ați putea lua metroul! Sau pe Someșul navigabil. Da, asta e cam departe”, a mai pus cineva sare pe rană.

Un alt șofer a dat vina pe alți conducători auto pentru ceea ce se întâmplă. 

Blocajul asta se formează datorită modului în care se conduce. Aproximativ 80% din șoferii care ies din str. Mehedinti în str. Câmpului doresc sa intre direct pe banda 1 a str. Câmpului în sensul spre oraș, banda care este blocată de mașinile care vin din amonte. Prin această manevră/dorință blochează atat intersecția cât si str. Mehedinți. Dacă s-ar încadra la ieșirea din intersecție pe banda 2 a str. Câmpului circulația ar fi mult mai fluentă. Totodată mulți din șoferii care doresc să continue deplasarea prin sensul giratoriu spre Calea Mănăștur se încadrează la sensul giratoriu pe banda 1, care este pentru deplasarea spre varianta Zorilor. Prin încadrarea pe banda 1, blochează deplasarea mașinilor care doresc să vireze la dreapta pe varianta Zorilor, iar în amonte se crează un o coloană până în intersecția Mehedinti - Câmpului. intrarea în sensul giratoriu, pentru a acorda prioritate celor care vin”.

434833634_3703124816637047_8166579188767074368_n.jpg 

Comentarii Facebook