Magistrala de apa care alimenteaza nordul Clujului, sparta de muncitorii de la Electromontaj


Magistrala de apa care alimenteaza nordul judetului Cluj a fost sparta de muncitorii de la Eletromontaj, din neatentie.

Magistratala de apa vine de la Tarnita si ajunge la Gherla, fiind sparta de un escavator de la societatea Electromontaj, in jurul orei 16.00. Muncitorii voiau sa introduca un cablu electric in zona centurii Valcele-Apahida, dar au atins magistrala de 600 mm.

Reprezentantii Companiei de Apa Somes sustin ca apa a tasnit la 20 de metri inaltime si se lucreaza in zona. "Conducta alimenteaza cu apa 46 de localitati, intre Cluj-Napoca si Gherla", au precizat reprezentantii companiei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Datorita unor avarii pe conducta de alimentare cu apa potabila Ø600 Cluj-Gherla in data de 11.04.2012 de la 15.00 pana la data de 12.04.2012 orele 2.00 se va intrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii din perimetrul urmatoarelor strazi si/sau localitati astfel:

Localitatile: Apahida; Sannicoara; Cojocna; Cara; Moristi; Corpadea; Caianu; Caianu Mic; Caianu Vama; Valeni; Mociu; Vaida Camaras; Suatu; Chesau; Ghirisul Roman; Aruncuta; Ceanu Mare; Camaras; Campenesti; Dabaca; Paglisa; Frata; Olariul Nou; Cornesti; Lujerdiu; Luna de Jos; Orman; Livada; Iclozel; Iclod; Fundatura; Bontida; Rascruci;Visea; Gadalin; Jucu de Sus; Jucu Herghelie; Jucu de Mijloc, Municipiul Gherla; Lujerdiu; Morau; Fizesul Gherlii; Manastirea Nicula; Bont; Sacalaia; Nicula", precizeaza reprezentantii Companiei de Apa Somes (CAS) Cluj.

Comentarii Facebook