Mafia din Poliția clujeană. Un polițist corupt din provincie e protejat de șefii de la oraș


Locuitorii unei comune din județul Cluj se confruntă de mai mulți ani cu un polițist care nu își face datoria, susțin ei, și care consumă cantități mari de alcool în timpul serviciului.

Am dori sa sesizam faptul ca politistul de la noi din comuna, M. I.,nu-si face datoria,de politist toata ziua sta in satul Manasturul Romanesc in crasma(bar) si bea zilnic cantitati insemnate de alcool,nu rezolva nici o problema a cetatenilor din zona,cu toate ca in ultimii doi ani de zile am depus mai multe sesizari la politia judetean Cluj,in toate i-a dat dreptate politistului ,au refuzat sa-l verifice cei de la politia Judeteana Cluj cu toate ca a fost implicat in mai multe scandaluri atat aici la noi la Manastireni,cat si unde a lucrat inainte.Nu stim cui sa ne mai adresam pentru ca acest tip de dimineata si pana noaptea tarziu sta numai in baruri,nimeni nu-i poate face nimic,nu lucreaza nimic,nu are nici un fel de activitate,activitatea lui este la baruri,ie la rand barurile si trece prin fiecare bar din Manastireni si Manasturul Romanesc de dimineata si pana noaptea cand merge la culcare”, ne-au scris clujenii nemulțumiți.

Locuitorii comunei susțin că deși au avut loc mai multe infracțiuni în decursul anilor, acesta nu a rezolvat niciun caz, ba chiar a scăpat mai mulți infractori care îi erau prieteni.

Cu toate ca de alungul anilor s-au comis mai multe fapte penale pe raza comunei toate au ramas nesolutionate deoarece acest politist in afara de alcool nu face nimic,a fost spart Oficiul postal Manastireni care se afla langa postul de politie,au fost sparte locuinte de unde s-au furat bunuri insemnate,au fost sparte magazine,nu s-a rezolvat nimic,la un cetatean din comuna pe care noi il stim ca este professor de fizica la scoala noastra i s-a spart casa de mai multe ori si niciodata nu a prins hotul cu toate ca s-au furat sume imense de bani din acea casa este vorba de peste 700.000.000 lei vechi ca au fost furati,din cate stim noi aici nu s-a rezolvat nimic ca persoana care a furat banii este prieten cu politistul si lumea vorbeste ca hotul a impartit prada cu politistul,si de aceea totul s-a musamalizat,la acea data au fost si politisti de la cluj care au facut verificarile dar dupa ce au stabilit ca si acest politist este implicat in furtul acelei sume imense de bani,totul s-a musamalizat”, au mai scris aceștia.

Sătui de nepăsarea organului de Poliție, câțiva cetățeni au decis să ”sape” în trecutul polițistului și au găsit o serie de legături între acesta și șefii Poliției din Cluj.

Vazand ca nimeni nu vrea sa ia masuri impotriva acestui politist ne-am interesat si noi cine il protejeaza si am intrat un pic pe filiera si am stabilit ca a fost sponsorul fostului adjunct al IPJ Cluj B. A. caruia lunar ii cotiza diferite sume de bani si l-a sfarsitul anului ii ducea cate 100 de pomi de craciun,dupa ce s-a mutat la noi in sat,iar domnul B. a plecat de la Politia Cluj , este protejat de catre numitul T. D. care este inspector la finantele publice Cluj care este un apropiat al sefului serviciului de ordine publica Cluj S. V., acestia sunt doi dintre sustinatorii acestui politist cu care politistul a fost vazut in zona la braconaj de animale salbatice,impreuna merg la baraj la belis cu barca la braconaj de peste,acest inspector de la finantele publice Cluj este de origine din Manastireni,unde detine si doua cazane de fiert tuica ilegale ,nu are nici o autorizatie in acest sens,dar lucreaza datorita faptului ca amicul lui pe care si el il protejeaza este politist in comuna”, ne-au mai scris clujenii nemultumiti.

Se presupune că polițistul ar fi susținut și de către alți șefi de poliție din județ, unuia dintre ei chiar oferindu-i o parcelă de teren în stațiunea Beliș pentru a nu-l mai deranja.

 

Polițistul a declarat că aceste acuzații nu sunt reale și că este răzbunarea unor foști colegi.

Comentarii Facebook