Miercuri 24 Aprilie

Luni, 5 martie, incep inscrierile in clasa pregatitoare si clasa I


Scolile vor incepe luni, 5 martie, inscrierile in clasa pregatitoare si clasa I. Procesul se va incheia in 16 martie, timp in care parintii sunt asteptati sa scolile din circumscriptia la care au fost arondati.

 

Cluj: Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare se face de luni, 5 martie

 

Prima etapa a inscrierilor va avea loc in intervalul 5 - 16 martie, cand se depun cererile pentru scolile de circumscriptie, iar in perioada 20 - 27 martie vor fi completate cererile de catre parintii care au domiciliul in alta circumscriptie scolara, pe locurile ramase libere.

In etapa a treia, au loc inscrierile copiilor ai caror parinti au cerut in etapa a doua inscrierea la o alta unitate de invatamant decat scoala de circumscriptie, dar care nu au fost admisi si solicita inscrierea la scoala de circumscriptie.

In cea de-a patra etapa, intre 2 si 9 mai, are loc inscrierea pe locurile disponibile, la unitatile dorite, a copiilor ai caror parinti au solicitat inscrierea la alta scoala decat cea de circumscriptie, dar au fost respinsi initial, din lipsa de locuri. Ulterior, intre 11 si 18 mai vor fi inscrisi copiii care nu au fost cuprinsi in nicio unitate.

Comentarii Facebook