Lucrările de întreţinere pe raza localităţii Gheorgheni au intrat pe ultima sută de metri


Lucrările efectuate de Consiliul Judeţean Cluj, de întreţinere şi reparaţii pe raza localităţii Gheorgheni, situată pe drumul judeţean DJ 103G, sunt aproape de finalziare.

Îmbunătăţirea infrastructurii acestui sector de drum judeţean are o importanţă aparte întrucât el permite un acces rapid şi facil către Cluj-Napoca şi pe cele două direcţii pe care le asigură Centura ocolitoare, spre localităţile Apahida şi Vâlcele, constituindu-se într-un adevărat nod rutier în zona sudică a oraşului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările au constat în înlăturarea denivelărilor, plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, lucrări necesare în vederea pregătirii aşternerii de covor asfaltic într-un singur strat pe calea de rulare.

În această fază, a fost asfaltat un sector de drum de aproximativ 2,5 kilometri, urmând ca până la finalizarea întregului tronson vizat să se mai asfalteze un sector cu o lungime mai mică de un kilometru.

În paralel s-au executat lucrări de întreţinere constând în aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, burduşiri, curăţarea şanţurilor şi a rigolelor.

Comentarii Facebook