Lucrări de construcție cu „surprize”. Un bărbat a vrut să înșele o clujeancă cu 5.000 de lei, însă polițiștii i-au stricat afacerea


Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Galați, a încercat să înșele o clujeancă. Gălățeanul i-a promis femeii în vârstă de 49 de ani că va efectua lucrările de construcție a unui container modular, în schimbul căruia cele două persoane ar fi convenit asupra sumei de 9.500 de lei.

În urma executării parțiale a lucrării, bărbatul a primit un avans de 5.000 de lei, însă ulterior, acesta nu a mai putut fi contactat de femeie.  

La data de 28 februarie a.c., în urma activităților investigative derulate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Galați, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune. Din cercetări a reieșit faptul că la data de 25 noiembrie 2021, bărbatul ar fi încheiat o înțelege cu o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj, în scopul efectuării unor lucrări de construcție a unui container modular, în schimbul căruia cele două persoane ar fi convenit asupra sumei de 9.500 de lei. În urma executării parțiale a lucrării, bărbatul ar fi pretins și primit un avans de 5.000 de lei, însă ulterior, acesta nu a mai putut fi contactat de femeie”, anunță IPJ Cluj.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, bărbatul în cauză a fost depistat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Perchezitie2.jpeg


Comentarii Facebook