Lucan se încurcă în declarații! Există sau nu liste de așteptare pentru transplant? Acum Arșinel e pe lista de 3 luni

 

Mihai Lucan a declarat acum că Arșinel era pe listele de așteptare pentru un transplant, încă din iunie. 

 

Declarația a fost făcută la Realitatea TV, într-o emisiune în care a fost prezentată numai poziția lui Mihai Lucan. ”Arșinel era pe listele de așteptare din luna iunie”, a spus profesorul Mihai Lucan.

 

Zilele trecute, la o altă emisiune comandată, la Antena 3, Mihai Lucan spunea că nu există nicio listă de așteptare. 

 

Nu este rând la transplant pentru că transplantul nu este o alimentara unde oamenii își iau conserve. Transplantul este guvernat de alte reguli. Ceea ce determină cine primește un rinichi este compatibilitatea. Dacă mâine sau în noaptea asta s-ar întâmpla ca maestrul Arșinel să aibă nevoie de un transplant și să fie la fel de compatibil, tot lui i-aș face un transplant. Cu o singură schimbare, să își schimbe numele și să se cheme Ungureanu sau Alexa sau Șoica sau Coman. Din păcate, l-a chemat Arșinel. Nu știu dacă este un blestem să ai succes în viață, dar cert este că la orice colț te așteaptă indivizi frustrați, care încearcă să fure din faima ta.

 

Nu s-a încălcat legea în transplantul lui Arșinel. Nu există listă de așteptare”, a spus profesorul Mihai Lucan, la Antena 3.

 

Nu s-a vorbit, însă, nimic despre plângerea penală pe care Emanuel Ungureanu, președintele Asociației ”Claudia Safta”, care se ocupă de 70 de tineri care fac dializă, o va depune la parchet pentru a se vedea dacă actorul trebuia să primească un transplant în 3 zile.

 

Conform unor surse din apropierea lui Mihai Lucan, acesta a acceptat să participe la emisiunile de la Antena 3 și de la Realitatea TV, numai dacă poziția lui Emanuel Ungureanu nu va fi prezentată și nici nu se va vorbi despre plângerea acestuia.

 

Actorul Alexandru Arșinel a intrat în direct și l-a atacat pe Emanuel Ungureanu, spunând că este un brancardier. Cine este acest ong -ist, care a fost pe aici brancardier. Îmi neagă mie dreptul la viață”, a acuzat Alexandru Arșinel la Realitatea TV.

 

Actorul l-a atacat pe Mihai Bendeac și a spus că nu îi înțelege frustrarea din scrisoarea în care îi contestă dreptul la un transplant.

 

 

Comentarii Facebook