Sambata 26 Octombrie

Locul unde mirajul Clujului ,,modern” și ,,european” dispare. ,,Orașul de 5 stele” își primește turiștii cu șobolani, oameni fără adăpost și gunoaie


Clujul modern și european, cum este descris atât de des de mai marii administrației locale, își primește turiștii care aleg să vină aici cu trenul cu mizerie, oameni fără adăpost, mirosuri groaznice și nepăsare.

Ca și ,,cadou de bun venit”, cu puțin noroc, cei care vizitează Piața Gării pot admira și șobolanii care au apărut în zonă din cauza mizeriei.

Invazie de rozătoare într-o zonă foarte circulată din Cluj-Napoca. Locul insalubru e unul din punctele de intrare în oraș: ,,E plin de șobolani pe trotuar”

Concret, deși a fost sesizată de nenumărate ori, problema oamenilor fără adăpost din zona Gării Cluj-Napoca pare doar să ia amploare. Zeci de clujeni au reclamat că întreg spațiul a devenit raiul fărădelegilor, unde cei fără adăpost beau fără nicio problemă pe străzi, urinează pe unde apucă și se ceartă între ei sau cu trecătorii.

,,În fața magazinului Panemar și în stația de transport în comun e plin de boschetari care dorm pe bănci, miros oribil, se cearta intre ei. E mizerie tot timpul în aceasta zonă’’, este doar una dintre zecile, dacă nu sutele de reclamații trimise către Primăria Cluj.

Clujenii care locuiesc în Piața Gării s-au săturat de scandaluri, mizerie și mirosuri dar mai ales de lipsa de acțiune a autorităților, care par să ignore complet problema. 

Haos total în Piața Gării din Cluj! Oamenii fără adăpost vând ce apucă și e mizerie peste tot: ,,Băncile sunt murdare și este lăsat foarte mult gunoi”

De nenumărate ori oamenii au cerut ca echipajele de poliție să fie mai active în zonă și să-i pedepsească pe cei care le perturba zi de zi liniștea. Acestea au rămas doar la stadiul de rugăminți până acum, se pare. Această problemă este o pată reală pe imaginea orașului, mai ales în rândul turiștilor străini care ajung aici, însă administrația locală nu pare că face prea multe eforturi să schimbe acest lucru. 

,,Este din ce în ce mai neîngrijită zona, mirosul este neplăcut” - Clujenii reclamă că Piața Gării, poarta de intrare în oraș, este ignorată de autorități

Este cu adevărat inexplicabil cum, pentru o problemă atât de des reclamată, autoritățile locale nu au găsit încă niciun fel sistem eficient pentru a combate acest fenomen, transformând, chiar prin lipsa acestor soluții, una din ,,porțile de acces în Cluj" într-o zonă dezolantă și insalubră.

Mirajul unui Cluj ,,modern” și ,,european”, dispare aici, printre oameni fără adăpost, șobolani și gunoaie.

Comentarii Facebook