Luni 30 Ianuarie

Locuitorii din Gilău, nevoiți să meargă înghesuiți în autobuze: Nu este normal! Cerem introducerea CTP FOTOLocuitorii din Gilău sunt nemulțumiți de modul în care se efectuează transportul în comun din localitate spre Cluj și invers, aceștia fiind nevoiți să stea înghesuiți.

Cu toate că autobuzele respective nu au spațiu destinat pentru călătoria în picioare, culoarul dintre scaune este mai mereu plin de călători.

De asemenea, aceștia se plâng de faptul că biletele sunt și foarte scumpe, ei cerând introducerea Companiei de Transport Public în localitate.

Noi, cetatenii comunei Gilau, calatorim in acest fel zi de zi. Cea mai mare dorinta a noastra este introducerea Companiei de transport public. Am facut sesizari la OPC dar nu ni s-a dat un raspuns”, ne-a scris un clujean, care a realizat și fotografiile.

Nu este normal sa platim abonamente si bilete exagerat de scumpe (165 de lei pe luna , 6,5 lei un bilet) si sa nu avem conditii de transport civilizat si curse putine , mai ales in weekend”, a continuat acesta.

Comentarii Facebook