Locotenentul Alexandru Gheorghe, in uniforma la protestul din Piata Unirii de vineri seara EXCLUSIV

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost vineri seara, in jurul orei 19.40, in Piata Unirii si s-a intalnit cu manifestantii care protesteaza de cateva saptamani impotriva presedintelui Traian Basescu.

 

Locotenentul a sosit in Piata Unirii intr-un autoturism Dacia Logan si a oprit in dreptul monumentului "Stalpii impuscati". "Era imbracat in uniforma. A coborat din masina si protestatarii s-au adunat in jurul lui. Nu a fost niciun incident si dupa cateva minute a parasit Piata in aceeasi masina", a declarat comisarul Zaharia Ciorba, Adjunctul Sefului Politiei municipiului Cluj-Napoca.

 

"Am fost la o filmare la TVR Cluj invitat si am trecut prin Piata Unirii. Manifestantii m-au vazut si au scandat lozinci la adresa mea. Am oprit masina si m-am dat jos pentru a da mana cu ei. Au venit la mine si am stat cateva minute de vorba", a declarat pentru Stiri de Cluj locotenentul Alexandru Gheorghe.

 

Dupa plecarea locotenentului si ceilalti manifestanti din Piata Unirii au parasit zona.

 

Alexandru Gheorghe a mai participat la proteste si in luna ianuarie, in Bucuresti, iar pentru acel lucru a fost trimis in fata Consiliului de Judecata al Flotilei Aeriene 71 de la Campia Turzii, care a propus excluderea lui din armata.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe va fi dat afara din armata EXCLUSIV

Comentarii Facebook