Sefii de la Nokia - Jucu, acuzati ca au cumparat pe ascuns laptopurile firmei si cu 16 euro


Fostii angajati de la fabrica Nokia din Jucu isi acuza sefii ca au tinut secret faptul ca pot fi cumparate echipamentele folosite in birouri.

"Angajatii de la Nokia, care lucrau in birouri, si-au trimis e-mailuri cu informatia ca pot sa se inscrie pe o lista, si dupa aceea prin tragere la sorti pot cumpara echipament din hala Nokia, cum ar fi un laptop sau o imprimanta, la preturi mici. Angajatii de la Nokia, operatorii, au aflat acest lucru si au fost dezamagiti de faptul ca nu au fost anuntati sa isi cumpere si ei un laptop sau o imprimanta", a povestit Bogdan Colceriu, fost angajat in fabrica, pe blog.

"Au fost din birouri care si-au cumparat doua sau chiar trei laptopuri, iar cand a mers un angajat la birou sa anunte ca vrea sa cumpere si el, i s-a raspuns ca nu mai sunt. Un laptop s-a cumparat cu 16 euro din fosta hala Nokia de la Jucu", a mai sublicniat Bogdan Colceriu.

Acesta a mai spus ca fostii sefi ai fabricii au motivat ca nu au avut cum sa ii anunte pe toti angajatii sa se inscrie pe listele care permiteau achizitia echipamentelor prin tragere la sorti.

Comentarii Facebook