Localnicii din Fizeșu Gherlii au umplut DRUMUL GROAZEI cu bannere: ”Uioreanu vă așteaptă la Gherla” - VIDEO

 

Gardurile oamenilor care locuiesc pe drumul GROAZEI, cum a fost denumit de localnicii din Fizeșu Gherlii, au fost umplute cu bannere prin care ”bat obrazul” autorităților. 

 

Pe bannere scrie: ”Drumul terorii”, ”Va votam cum ne-ati ajutat si voi”, ”Aici sunt banii nostri”, ”Multumim guvernului pentru sprijin”, ”Ne distrugeti casele!”, ”Ne omorati copiii!” sau ”Uioreanu vă așteaptă la Gherla”, conform Gherlainfo.ro.

 

Bannerele au fost pregătite pentru protestul care va avea loc miercuri, 30 iulie. 

 

Oamenii vor protesta cu toate că Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, a spus că lucrările se reiau. 

 

Am dispus măsura continuării imediate a lucrărilor de reparaţii la acest drum judeţean, estimate la suma de 406 mii lei fără TVA, în baza hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care, în urma deplasării la faţa locului în vederea analizării situaţiei lucrărilor de reabilitare după rezilierea contractului cu firma Kiat,a hotărât că se impune cu necesitate intervenţia urgentă asupra acestui sector de drum judeţean”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vakar Istvan.



Comentarii Facebook