Duminica 28 Aprilie

Limită de tonaj, marcată cu barieră, pe strada Mamaia! Pe strada Dragalina va fi sens unic de la 1 ianuarie


Emil Boc a anunțat noi modificări pe străzile recent renovate, Dragalina și Mamaia. Astfel, autoritățile locale au decis instituirea unei limite de tonaj, marcată cu bariere, pe strada Mamaia și revenirea la sensul unic pe strada Dragalina.

„Cei de pe Dragalina sunt nemulțumiți de cei de pe Mamaia, cei de pe Mamaia sunt nemulțumiți de Dragalina. Am avut o discuție cu executivul Primăriei din Serviciul Circulație și soluția pe care o propunem de la 1 ianuarie este ca pe strada Dragalina să fie exact ca înainte, adică sens unic înspre hotel, cu excepția autobuzului și a bicicletelor.

Pe strada Mamaia, de la Someș, care a fost modernizată, deocamdată am început cu 3,5 limită de tonaj verificată.”, a explicat edilul, în cadrul unei conferințe de presă. 

Mai mult, în zonă va fi amplasat și un limitator de viteză iar Poliția va fi prezentă în zonă pentru a se asigura că participanții la trafic respectă noile reglementări, susține primarul.

„Deci va fi și barieră de acest fel, limitator de viteză și poliție prezentă, astfel încât acolo pe strada nou modernizată nimeni cu peste 3,5 tone să nu intre. Asta e soluția pe care o s-o implementăm de la 1 ianuarie.

Am cerut să avem și Poliție Locală și Poliție Rutieră asigurată acolo permanent. Vor sta acolo să dirijeze traficul până când lumea se va reobișnui”,  adăugat Emil Boc. 


Comentarii Facebook