Lider UDMR, despre vacanța forțată: „Acestea sunt elementele care creează haos și respingere a regulilor din partea oamenilor”



Decizia Guvernului Cîțu de a prelungi vacanța de primăvară a elevilor „este o decizie greșită”, a declarat la RFI primarul municipiului Miercurea Ciuc, Attila Korodi (UDMR).

Este o decizie greșită, pentru că ar fi trebuit să existe, dacă este necesară, pentru marile municipalități sau unde cazurile sunt foarte mari, atunci să spună ‘Ok, trecem pe varianta online, pentru a limita răspândirea coronavirusului, dar în comunitățile cu o incidență mai mică atunci să poată să funcționeze într-o situație hibridă”, a afirmat Korodi, care a fost deputat UDMR din 2008 până în 2020, precum și ministru al Mediului în guvernele Tăriceanu, Ungureanu și Ponta.

Este o supărare mare din cauza acestei vacanțe foarte prelungite, care creează mari probleme familiilor. Acestea sunt elementele care aduc la finalul răbdării orice comunitate. Când faci decizii neexplicate sau neasumate. Această vacanță de primăvară este o decizie neasumată de a închide școala. Se putea ca școala să se desfășoare cel puțin online sau unde se poate și fizic. Acestea sunt elementele care creează un haos și o respingere din partea oamenilor a regulilor”, a continuat primarul UDMR.


Comentarii Facebook