Lectură în parc în Parcul Central. Cărțile sunt asigurate gratuit de Biblioteca Octavian Goga

 

Biblioteca Judeţeană ”Octavian Goga” Cluj, Consiliul Judeţean Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează manifestarea culturală ”Lectură în parc”.

 

În cadrul acestui eveniment, clujenii, turiștii etc. vor avea acces, în fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, între orele 10.00 şi 15.00, la colecţiile de carte şi presă ale bibliotecii.

 

Prietenii lecturii sunt aşteptaţi în Parcul Central ”Simion Bărnuţiu” de către personalul bibliotecii şi de o colecţie de peste 2 000 de titluri de cărţi şi periodice, colecţiile urmând a fi aduse şi puse la dispoziţia publicului cu ajutorul autovehiculului special amenajat ca Bibliobus.

 

Ne bucură această iniţiativă extrem de lăudabilă prin intermediul căreia Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” răspunde, o dată în plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educaţie, cultură şi cunoaştere. Totodată, proiectul este şi o invitaţie adresată clujenilor şi nu numai de a se apropia de natură, de lectură, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan.

Comentarii Facebook