Inconștiență la Cluj! O clujeancă i-a dat unui băiat de 15 ani mașina să o conducă. Femeia nu are nici ea permis


Polițiștii clujeni l-au prins pe un minor în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis pe strada Parcului, din municipiul Câmpia-Turzii.

La data de 4 august, ora 01:30 poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Poliţia municipiului Câmpia-Turzii au depistat un minor de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcului din Câmpia-Turzii.

Totodată, s-a stabilit că autorizaţia de înmatriculare provizorie a autovehiculului avea valabilitatea expirată.

Autoturismul i-ar fi fost încredinţat minorului pentru a-l conduce de către o femeie de 37 ani, din municipiul Câmpia-Turzii, deşi acesta nu poseda permis de conducere auto.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere” fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook