Miercuri 24 Aprilie

”Le merge, din cauză că Clujul nu a stat niciodată rău la fraieri” - Clujean șocat de prețul unei beri în cartierul bogaților


Clujenii încep să critice tot mai mult prețurile extrem de mari de la terase, care fac ca ieșirile să fie tot mai scumpe. Practic o bere la 0,33 de ml a ajuns la 18 lei, cât costă un pachet cu 6 la magazin, la o terasă din cartierul Andrei Mureșanu.

Încă una cu prețurile care au atins cote absolut nesimțite. Terasă, zona ”Engels” (”Naz”, pfffff, go figure, fițe maxime cu mese de duzină, bere industrială și un băiat la tot restaurantul): bere Kozel la 0.33 = 18 lei bucata (!!!!). 

Lângă, e un Mega Image - aceeași bere, 22.35 Lei / 6-pack - în spate e parcul, cu bănci de lemn de calitate mai bună decât scaunele de Dedeman. WTF?!

Prețurile din Cluj nu mai au demult nicio legătură cu realitatea, e un chicken-game, o cursă a creșterii prețurilor pentru că ”așa au făcut și alții și le merge”. 

Da, le merge, din cauză că Clujul nu a stat niciodată rău la fraieri.

PS aceasta nu mai e rezultatul inflației, e, invers, cauza inflației!”, a reclamat un clujean. Acesta a atras atenția că nu va mai ieși la terase.

Un alt clujean a spus că la Veneția a cheltuit mai puțin decât în Cluj-Napoca.

Corect.. și eu is oripilat de ce se intampla in Cluj. Tocmai ce am venit de la Veneția și am cheltuit mai puțin pe mancare si bautura decât în centrul Clujului… și cumva, Clujul nu e "Centrul Pamantului"..ce naiba ?!”, a mai comentat cineva.

Comentarii Facebook