FOTO. Percheziții de amploare în Cluj-Napoca și Turda, la traficanții de substanțe interzise! S-au descoperit pungulițe cu substanță cristalină


Percheziții de amploare în Cluj la o rețea de traficanți de droguri. Marți, 9 mai, cinci percheziții domiciliare au fost efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc 

La data de 9 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în comuna Luna și în municipiile Turda și Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

În fapt, din 2022 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi procurat, stocat și distribuit, în mod direct și indirect, droguri de mare risc, precum și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în județul Cluj, pentru sume cuprinse între 50 și 200 de lei, pentru o doză.

foto 3 bcco (1).jpeg

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 54 de pungulițe cu substanțe cristalină albă, o pungă cu aproximativ 100 de grame de substanță cristalină albă, un cântar electronic de mare precizie, obiecte cu urme de substanță de culoare albă, dar și 100 de plicuri goale.

De asemenea, au fost ridicate 5 telefoane mobile, 4.250 de lei și 1.450 de euro.

În baza probatoriului administrat, doi bărbați, de 34 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, transmite IPJ Cluj.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, precizează IPJ Cluj.

foto 2 bcco (2).jpg

Comentarii Facebook