Lacul din Gheorgheni va fi modernizat. Iulius Mall a primit acceptul de a construi și 2 clădiri de birouri

 

Consilierii locali din Cluj-Napoca au votat proiectul Iulius Mall de construire a 2 imobile de birouri în parcarea de lângă lacul din Gheorgheni. Condiția este să amenajeze un parc, lacul și o pistă de alergare în jurul acestuia.

 

Primarul Emil Boc a precizat foarte clar că nu va semna autorizația de construire a celor două imobile, dacă lacul nu va fi amenajat la standarde.

 

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi de aleșii locali. Numai consilierul Irimie Popa, de la PSD, s-a abținut.

 

Sens giratoriu la Iulius Mall Cluj. Firma va fi obligată de Primărie să amenajeze lacul din Gheorgheni, dacă vrea să se extindă

 

Iulius Mall Cluj va investi în modernizarea zonei de agrement din jurul lacului Gheorgheni, dar nu renunță nici la proiectul de construire a unei clădiri de birouri.

 

Compania ”a finalizat planul de reamenajare a spaţiului verde din vecinătatea Lacului de Vest, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare a acestei zone din imediata apropiere a Iulius Mall Cluj. Astfel, locuitorii oraşului vor beneficia de un parc proiectat după cele mai înalte standarde europene, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp. Lucrările vor demara în primăvară şi vor dura circa un an”, a precizat Adelina Isachi, PR Assistant Iulius Group. 

 

Vezi AICI poze și alte detalii.

Comentarii Facebook