Marti 16 August

Lacrimi de interlop! Nelson Mondialu, chemat în judecată de Emil Boc pentru neplata amenzilor - FOTO


Interlopul clujean Nelson Mondialu are amenzi neplătite de 16 ani, iar acum primarul Emil Boc l-a chemat în judecată.

Primăria mi-a deschis dosar la Judecătorie. Am primit munca în folosul comunității.

Amenzi neplătite din 2006, suma acumulată 245 milioane (24.500 de lei / 5000 de euro). Să vină doctorii, tensiunea mare. Plătiți-vă amenzile oameni buni!! Vremuri grele!!”, a relatat Nelson Mondialu.

Nu mai am putere în mine, îmi bate inima. Am tensiune! Am fost la ANAF și am plătit datoria de 10 milioane de lei (1000 de lei). Am crezut că asta e toată datoria mea față de poporul român, față de stat, dar nu... Pe urmă mi-a venit înștiințare. Primăria mi-a făcut dosar și m-a dat la Judecătorie. Am de plătit 245 de milioane de lei și au zis că o să decidă să îmi dea muncă în folosul comunității. Nu e problemă (plânge)... mă duc la muncă în folosul comunității, pentru patrie. 

Faptele bune nu le-ați văzut când am dat bani la colindători. Am dat zeciuiala. Nu trebuie să mă dați voi pe mine, Primăria județului Cluj, în Tribunal. Mă duc la muncă în folosul comuniunii... nici nu pot să anunț. Nu pot vorbi.

La muncă voi fi plătit cu 8 lei pe oră, patru ore pe zi și va trebui să muncesc mult. Am amenzi din 2012, 2007, 2010... Cum Dumnezeu e posibil așa ceva. Numai eu le am... Au zis să le plătesc. Dar eu vreau să plătesc numai amenda, nu și penalizările. Mi-ați dat amenzi, dar de unde atâtea”, se întreabă Nelson Mondialu.

Interlopul va trebui să execute 765 de zile de muncă în folosul comunității. Nelson Mondialu va trebuie să muncească timp de 36 de luni pentru a plăti datoriile. 

Untitled.jpg

Comentarii Facebook