La Spitalul Municipal din Cluj medicii operează cu ochelari de hipster la ochi: "Se vede pacientul?" - FOTO

 

Doi medici rezidenţi de la Spitalul municipal Cluj-Napoca au postat pe Facebook o fotografie, care arată starea jalnică a sistemului sanitar. În loc de ochelari de protecţie au folosit ochelari de fiţe.

 

"Ochelari de hipsteri de protectie:) — feeling hipster at Spitalul Municipal Cluj-Napoca", a scris pe Facebook Vlad Cucu, medic rezident la Spitalul Municipal Cluj-Napoca (fostul Spital Clujana).

 

"Sa nu ma operez la Cluj never ever, ca poate ajung pe instagram cu my junk out", a scris János Rusiczki când a văzut fotografia.

 

"Intrebare pentru deranjati: Se vede pacientul?", a întrebat Vlad Cucu, cel care a postat fotografia.

 

"Si lampile tin cu voi, cand te anesteziaza cred ca devin kaleidoscopice...", a scris altcineva. "Sa stii ca live nu par sa fie asa colorate. In poza am vazut si eu cum e miscarea. Oricum ma gandesc ca in Germania aveti ochelari de protectie calumea... Nu astia de hipster care i-am gasit noi prin sala :))))", a mai afirmat Vlad Cucu, cel care a realizat fotografia. 

 

Ochelarii sunt "niste gunoaie de plastic, cu o lentila transparenta de plastic. Doar ca au design zici ca-s ceva de fitze", a afirmat şi Mihai Iancu Bota.

 

Conform site -urilor de specialitate, o pereche de ochelari de protecţie pentru intervenţiile chirurgicale costă minim 45 de lei.

Comentarii Facebook