La Spitalul de Copii din Cluj-Napoca umbla și un șobolan. Animalul are și un nume: Dominic - FOTO


Deputatul Emanuel Ungureanu a readus în discuție cazul șobolanului fotografiat la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, în luna noiembrie 2019. 

Copiii operați pe secția de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest șobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăți de pe culoarul infect de la intrare.

L-au poreclit Dominic. Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploșnițele și șobolanul Dominic.

Zilele acestea se pare că vietățile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie”, a scris Ungureanu.

Acesta a prezentat și imaginile publicate de Știri de Cluj cu goangele din spital. 

Dincolo de orice glume amare, cer din nou demiterea urgentă a managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Aldea și a monumentului de incompetență, Moisescu, șeful DSP Cluj!

Incompetența și mizeria, ucid! Este urgent să construim în Cluj-Napoca un spital de copii monobloc.

Urgent! Am propus autorităților locale și județene, 2 parcele de teren viabile, voi mai propune încă 2!!! Avem unde să construim, voință să fie!”, a mai scris Ungureanu.

Domnul Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj, a solicitat Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj să efectueze verificări imediate cu privire la informațiile conform cărora, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, un părinte internat cu copilul într-una din secțiile spitalului a reclamat că s-a servit la cină mâncare alterată. Rezultatele verificărilor vor fi comunicate ulterior”, precizează Prefectura.

Comentarii Facebook