La Kaufland Mărăști, parcarea este plină ca într-o zi normală - FOTO


Parcarea de la Kaufland Mărăști erste plină aproape până la refuz, ceea ce artă încă o dată că temerile autoritățile sunt îndreptățite. Perioada de Paște va fi o piatră de încercare pentru România.

Românii se pregătesc cu mese întinse și cel mai probabil vor merge la udat, ceea ce va crește riscul îmbolnăvirilor. 

Niciun loc de parcare la Kaufland. Parca ar fi o zi normala, nu stare de urgență în țară…”, a comentat Cristina Grecu, fost jurnalistă la Ziua de Cluj.

Incredibil... asa-i cand nu ai cu cine te înțelege. Dacă de mâine s-ar da liber la ieșit s-ar calca lumea în picioare”, a răspuns cineva.

Molnar Geza, unul dintre cei mai cunoscuți virusologi din România, a spus că numărul de cazuri de acum este departe de numărul real de îmbolnăviri cu coronavirus, pentru că sunt mulți bolnavi asimptomatici. 

Acesta a mai spus că vor urma două episoade de creștere, unul la începutul lunii aprilie și al doilea de Paște, când românii vor merge la rude în vizită. S-ar putea evita ultima variantă, dacă se mențin regulile de izolare de acum. 

Oricum ar fi, toate semnalele de alarmă sunt ignorate frecvent, de cei care dau iama zilnic la cumpărături și de credincioșii care militează fervent pentru a fi lpsați să meargă la biserici să ia Paștile pentru că așa cere credința.

Comentarii Facebook