La Direcția de Drumuri și Poduri Cluj au fost angajați profesori de sport pe PILE să facă autostrăzi


Liderul de sindicat din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Voichița Poienariu, a recunoscut că în instituție sunt angajați profesori de sport, în loc de ingineri sau economiști.

La Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj au fost angajați pe postul de asistent manager mai mulți profesori de sport. Angajații de la DRDP Cluj au sesizat acest lucru pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

La DRDP Cluj am auzit că au fost angajați șase profesori de sport, pe postul de asistent manager? Doi ar fi copiii unui primar PSD”, a reclamat cineva pe Facebook.

Liderul de sindicat a infirmat numărul, dar spune că sunt profesori de sport angajați. ”Nu avem șase profesori de sport angajați la DRDP Cluj. Nu este adevărat! Cred că unu sau doi maxim sunt angajați. Din punctul acesta de vedere totuși ar trebui să angajăm profesioniști. Ar trebui să încetăm cu aceste angajări pe criterii politice”, a declarat Voichița Poienariu, lider de sindicat DRDP Cluj. 

La nivelul CNAIR sunt 3000 de angajați care au muncă de birou și reprezintă jumătate din angajați. ”Acum avem CNAIR central 31 de directori. Am cerut să se înjumătățească numărul”, a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, conform TVR. 

Un director din CNAIR câștigă și 20.000 de lei brut pe lună, în timp ce graficul de realizare a autostrăzilor este nerespectat.

Comentarii Facebook