La Cluj, regulile de circulație nu sunt respectate de polițiști! Mașina oamenilor legii intră pe interzis, pe podul Traian - VIDEO


Un echipaj de poliție a fost filmat când trecea ilegal intersecția străzilor Decebal și Dacia, spre podul Traian. 

Acolo, de câteva zile s-au schimbat regulile de circulație, după ce pe strada Decebal s-a revenit la circulația autovehiculelor în dublu sens.

Cum să mă mai mir că nimeni nu respectă regula și se moare în Cluj fără să pățească nimeni nimic, dacă Poliția face la fel?

De câteva zile, în fiecare zi o mulțime de șoferi încalcă legea și îi pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic, trecând ilegal intersecția. Poliția face la fel. Echipajul din imagini nu era în misiune”, ne-a relatat un cititor. 

Măsură aprobată în cadrul Comisiei de Circulație prevede următoarele:

1. La ieșirea de pe str. Decebal, la intersecția cu str. Dacia, va fi permis doar virajul la dreapta spre str. Dacia;

2. Ieșirea de pe str. Decebal va fi asigurată prin semafor;

3. Parcările vor fi reorganizate exclusiv pe partea carosabilă.

Măsura are ca scop utilizarea mai eficientă a părții carosabile de pe str. Decebal și descongestionarea circulației auto de pe str. Traian.

Precizăm faptul că, după implementarea noii măsuri, traficul va fi monitorizat pentru o perioadă de 14 zile raportat la redistribuirea traficului, a încărcării străzii Dacia, respectiv a intersecției str. Dacia cu str. Horea, urmând ca raportul de monitorizare să fie prezentat și analizat în Comisia de Circulație pentru noi măsuri (dacă va fi cazul).

Comentarii Facebook