La Cluj-Napoca, n-au putut ridica mașina și au trasat trecerea de pietoni în jurul ei - FOTO

 

Poliția Locală nu a putut ridica o mașină abandonată pe domeniul public, chiar pe trecerea de pietoni, așa că drumul a fost marcat în jurul acesteia. 

 

Masina in jurul careia s-a trasat marcajul...a disparut intr-un final”, a scris consilierul local Ioan Bîldea.

 

Trebuie făcut ceva cu Curtea Constituțională... Prima dată a "rezolvat" ridicatul de mașini, apoi a "rezolvat" interceptările făcute de SRI...Oare ce urmează?”, se întreabă un clujean, vis-a-vis de faptul că judecătorii Curții Constituționale au decretat neconstituțională legea privind ridicarea mașinilor de pe domeniul public.

 

Urmeaza modificare legislativa astfel incat sa poata fi ridicate de catre administratiile locale fara probleme, ca uite ce neplaceri poti sa ai din cauza asta”, a replicat consilierul local Ioan Bîldea.

 

Primarul Emil Boc a declarat la emisiunea Știri de Cluj LIVE că i-a cerut și premierului Dacian Cioloș, după ce a făcut acest lucru și cu Victor Ponta, pe care l-a amenințat că dă Guvernul în judecată, să emită ordonanța de urgență prin care să fie stabilite normele de aplicare a legii care reglementează ridicarea mașinilor. Judecătorii Curții Constituționale au incriminat tocmai acest lucru, faptul că nu este reglamentat modul și cine face ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar.

 

Emil Boc a spus că a primit asigurări din partea lui Dacian Cioloș că acest lucru va fi rezolvat, cât mai curând.

Comentarii Facebook