La Cluj-Napoca, ești BĂTUT dacă îi iei la rost pe cei parcați pe trotuar. Școala Altfel s-a lăsat cu bătaie - FOTO

 

Un clujean, sătul să nu mai aibă pe unde să treacă din cauza mașinilor parcate pe trotuare, în acest caz fiind vorba despre un autocar, l-a tras la răspundere pe un șofer, dar s-a trezit lovit în văzul elevilor.

 

Scena s-a petrecut în fața Grădinii Botanice, în cadrul evenimentului Școala Altfel. 

 

Ce inseamna sa zici cuiva sa nu mai parcheze pe trotuar? Inseamna sa primesti injurii, sa fi numit nesimtit de invatatoare si picior in piept de la sofer. Ce va pati acest specimen? Nimic.

 

Autocarul era parcat pe trotuar, neregulamentar, in fata mai multor porti de acces spre locuinte private. Asta se intampla des, si in fiecare zi cand e Saptamana Altfel, si autocare peste autocare aduc sute de copii la Gradina Botanica. De lene, soferii parcheaza unde apuca, chiar daca vizavi (unde sunt locuri de parcare cu plata) ar avea loc.

 

Venind de la serviciu, din nou strecurandu-ma printre garduri si autocare, m-am saturat, asa ca i-am spus soferului sa mute autocarul sau chem politia sa ii dea amenda. Bineinteles ca a zis ca nu il intereseaza (era din Neamt, ce treaba ar avea el cu o amenda in Cluj, nu?). Copiii erau deja in masina, invatatoarea m-a facut nesimtit ca ii spun unui om cu experienta cum sa parcheze, si sa plec pentru ca ii invat prostii pe copii. I-am raspuns, logic, ca nu eu sunt cel care ii invata prostii, ci ei, pentru ca ii invata sa nu respecte regulile si sa parcheze unde vor. Soferul, din spatele invatatoarei, incercand sa se ascunda (maturitate...), urla la mine sa plec.

 

A inchis usa, crezand ca ma pacaleste ca pleaca, dar bineinteles ca apoi a deschis din nou usa. I-am aratat obrazul, moment in care soferul a inceput sa se agite, tremurand de nervi a coborat din autocar, facandu-mi declaratii de genul "Iti sparg capul" si "Esti un porc ordinar". I-am raspuns cu "Ce o sa-mi faci?", si el a raspuns cu un picior in pieptul meu... A fugit in masina, a luat o sticla de plastic si a iesit din nou, a dat dupa mine. Nici nu mai stiu daca si cat m-a nimerit, pentru ca nu imi venea sa cred ce face. L-am prins de mana oricum, ca sa nu mai dea dupa mine, moment in care cred ca si-a dat seama ca nu-s asa slab cum par.

 

Cand soferul a vazut ca se strange lume (mai erau si alti pietoni), s-a speriat, s-a bagat in autocar si a plecat”, ne-a relatat Silviu Pop.

 

Clujeanul agresat a depus plângere la poliție și și-a scos certificat medico-legal.

 

Comentarii Facebook