La Aeroportul Cluj a fost vernisată expoziția ”La Masă” - FOTO


Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu şi Galeria de Artă Kunsthaus7b, alături de EUNIC (Rețeaua Institutelor Culturale Naționale din Uniunea Europeană), au vernisat expoziția de pictură şi fotografie intitulată ”La masă”.

Lucrările sunt realizate de artiști din Austria, Franța, Germania, Ungaria, Italia și România, fiecare dintre ei aducând o parte a culturii lor şi un punct de vedere diferit asupra tematicii gastronomice a expoziției. Prin expoziţia ”La masă”, aeroportul aduce din nou arta mai aproape de pasageri, continuând astfel programul ”Artă la Aeroport”, demarat încă din anul 2015.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, sprijină proiectele cultural-artistice de la nivel local, naţional sau internaţional, urmărind astfel să fie un promotor al iniţiativelor şi proiectelor artistice prezentate în spaţii neconvenţionale, a declarat directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.

Pentru consolidarea unui dialog cultural internațional adecvat, Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj oferă o reţea extinsă de rute, formată din cele 45 de destinații regulate spre 21 țări din Europa și Orientul Mijlociu, disponibile pentru pasageri în anul 2019. Indiferent de țara sau destinațiile alese, arta gastronomică ca limbaj comun internațional și formă de cunoaștere, reprezintă un exponent al echilibrului, al armoniei și al esteticului.

Expoziția este disponibilă în perioada 09 iulie – 31 decembrie 2019, accesul fiind liber.

Comentarii Facebook