Klaus Iohannis și-a povestit viața: ”Repar orice prin casa, prin gradina, prin pivnita. Mi-am pus singur faianta si gresie in baie!”

 

Noul președinte ales al României, Klaus Iohannis, a povestit într-o brosura electorală destinata alegatorilor săi amănunte neștiute din viața lui.

 

In ultimii ani, de cand am ajuns persoana publica si am tot mai multe responsabilitati, nu mai am un program foarte previzibil. Sunt zile cand trebuie sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa ajung la 10 in Bucuresti si sunt zile cand ma scol la 7 ca sa ajung la 8 la birou. Nu mai exista ceea ce se cheama ”un program tipic”. Dar ordine, da.

 

In cazul meu, pana si o zi fara program oficial seamana destul de mult cu una cu program oficial, doar ca este mai scurta! Intr-o astfel de zi, am program de casa: ma ocup de gradina, fac mici reparatii in casa; cand sunt norocos, merg in excursii sau am intalniri cu prietenii, ca orice om.Trebuie sa recunosc: dintotdeauna mi-a placut sa lucrez ceva manual.

 

Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de indemanatic, dar nicidecum stangaci. Mi-a placut sa mesteresc mereu cate ceva, dar nu mi-am dezvoltat niciodata un hobby propriu‑zis. Pot sa repar orice prin casa, prin gradina, prin pivnita. Cand a fost nevoie, mi-am pus singur faianta si gresie in baie, in apartamentul in care m-am mutat cu sotia dupa ce ne-am casatorit. Pot si imi place sa lucrez cu lemnul!”, a marturisit Klaus Iohannis in volumul "Pas cu pas", lansat inaintea alegerilor.

Comentarii Facebook